טכנולוגית מזון, דוקטורט
Shakarim University
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Semey, קזחסטן
שפות
רוּסִי,
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2023
מבוא
תכנית חינוכית טכנולוגיית מוצרי מזון מכוונת להכשרת כוח אדם תחרותי מאוד, לשפר את איכות הידע, ליצור מערכת רב-מפלגתית של פעילויות מחקר בעקבות הצרכים הדחופים של חינוך ומדע מודרני, אישיותו המפותחת בהרמוניה של מומחה בתחום. תחום ארגון ושימוש יעיל בטכנולוגיות מזון מודרניות ועיסוק בפעילות ניהול, שהיא אחת המשימות הדחופות ברפובליקה של קזחסטן. הייחודיות של ה- EP "טכנולוגיית מוצרי מזון" בהתפתחויות מדעיות רבות בתחום הבשר והחלב מספקות בסיס אמין להכשרת דורות חדשים של מומחים.
פעילות:
מנהל הארגון;
סגן מנהל הארגון לעבודה מדעית;
המהנדס הראשי של הארגון;
מזכירה מדעית;
ראש מעבדת המחקר של תעשיית המזון;
הראש והמומחה המוביל במכוני מחקר, מרכזי מחקר מדעיים, מפעלי ייצור מזון, אגפים מבניים של משרד החקלאות;
מורה במוסדות חינוך גבוהים ומשניים בפרופיל המזון;
מומחה בהרכבים חקלאיים של צורות בעלות שונות, מוסדות ייצור של פרופיל חקלאי, אדמות וועדות טריטוריאליות;
מומחה בפרויקטים.