Keystone logo

1 דוקטורט PhD תוכניות ב טכנולוגיית מזון ב איטליה ל 2024

מסננים

מסננים

  • דוקטורט PhD
  • איטליה
  • שירותי בריאות
  • מדעי התזונה
  • מדעי המזון
תחומי לימוד
  • שירותי בריאות (1)
  • חזרה לקטגוריה הראשית
מיקומים
מצא מיקומים נוספים
סוג התואר
מֶשֶׁך
קצב הלימוד
שפה
שפה
פורמט לימוד

    דוקטורט PhD תוכניות ב טכנולוגיית מזון

    כתחום לימוד אקדמי, טכנולוגיית המזון עוסקת בתהליכים הפיזיקליים של הבישול ובמאפיינים הביוכימיים של המזון. סטודנטים המעוניינים להיכנס לתעשיית המזון יוכלו להפיק תועלת מהשלמת קורס בנושא זה.

    שם רשמי רפובליקה האיטלקית, המדינה נמצאת בדרום אירופה. השפה הרשמית היא איטלקי וההון התרבותי העשיר הוא רומא. רבים מהאוניברסיטות העתיקות ביותר בעולם נמצאים באיטליה, ובפרט באוניברסיטה של ​​בולוניה (נוסד בשנת 1088). ישנם שלושה בתי ספר לתארים מתקדמים עם סופריור "באוניברסיטת מצב ", שלושה מכונים במעמד של מכללות לתואר שלישיים, שהתפקוד ברמת תואר שני ולאחר בוגר.

    דרישות לתכנית הדוקטורט כרוכות לעתים קרובות התלמיד שכבר השיג את התואר שני. בנוסף, תזה או עבודה מורכבת בעיקר של מחקר אקדמי המקורי יש להגיש. במדינות מסוימות, עבודה זו עשויה גם צריכה להגן מול פנל.