דוקטורט. בהיגיינת מזון וטכנולוגיית עיבוד
University of Veterinary Sciences
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Brno, צ'כיה
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
4 שנים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא, משרה חלקית
שכר לימוד
EUR 4,000 / per year
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2024
מבוא
עובדות מפתח
- תוכנית: היגיינת מזון וטכנולוגיית עיבוד
- רמת הסמכה: דוקטורט
- אופן לימוד: משרה מלאה או משולב, 4 שנים
- הסמכה מוענקת: Ph.D.
קבלה
תכנית לימודים
פרופיל התוכנית:
תכנית לימודי הדוקטורט היגיינת מזון וטכנולוגיית עיבוד היא תכנית לימודים ממוקדת אקדמית, התואמת את המצב הנוכחי ורמת המדע וצרכי העשייה באירופה. בוגרי לימודי הדוקטורט היגיינת מזון וטכנולוגיית עיבוד צברו ידע תיאורטי מעמיק ומיומנויות מעשיות שנרכשו במהלך פעילות יצירתית עצמאית ורכישת ידע מדעי חדש בתחום הלימוד. בוגרים יכולים לחלוק באופן פעיל את הידע שלהם בתחום הלימוד ברמה הבינלאומית ובפומבי. על בסיס הסמכה זו, הבוגרים מועסקים בעיקר במוסדות מחקר ובאוניברסיטאות.
דרישות הסיום:
מינימום 240 ECTS, מבחן גמר ממלכתי, הגנה על עבודת הדוקטורט.