חדשנות דוקטורט בבטיחות מזון וטכנולוגיות
Universidade Santiago de Compostela
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Santiago de Compostela, ספרד
שפות
ספרדית, גליציאנית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
3 שנים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
EUR 200 / per year
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Oct 2024
מבוא
הגלובליזציה של הכלכלה ושוק המזון הופכת את הטכנולוגיה ובטיחות המזון לנושא בעל עניין כללי המושפע מגורמים רבים. ההגנה האפקטיבית על הזכות לביטחון תזונתי מצריכה גישה מקיפה השוקלת את הסיכונים הכרוכים במזון מחווה לשולחן ושוקלת את כל נקודות המבט האפשריות. בנוסף, הוא לוקח בחשבון באופן מאוד מסוים את החשיבות הגוברת של הסיכונים התזונתיים, לאור השכיחות המדאיגה של השמנת יתר כיום ובעיקר בקרב ילדים ובני נוער.
הגלובליזציה של חילופי המסחר והתנועות הנדידות, השינויים בהעדפות צריכת המזון ובתזונת אזרחי ספרד מעוררים גם בעיות חדשות. תזונה, טכנולוגיה ובטיחות מזון מהווים תרבות שלמה שלא טמונה רק בידע המזון, הטכנולוגיה שלו וקביעותיו האנליטיות, אלא גם דורשת ראייה רחבה יותר של משמעות המשמעות של תזונה בטוחה ובריאה. כל ההיבטים הללו ודרישות ההכשרה שהתגלו מצדיקים הוראה של תוכנית דוקטורט המתייחסת לנושא זה באופן ספציפי. היא נועדה להכשיר בוגרים עם הכנה אקדמית מעולה, המאפשרת להם להיות מורים וחוקרים איכותיים במסגרת טכנולוגיה ובטיחות מזון במובנה הרחב, לפתח ענף משלהם או לשתף פעולה בחדשנות ופיתוח בתחומים הקשורים למזון. ו / או עסקי מזון. . התואר דוקטור הוא הנבט של הדורות החדשים של חוקרים בארגוני מחקר ציבוריים ופרטיים, מחלקות R + D + I בחברות, מעבדות, מרכזי בקרה רשמיים ובמידת הצורך של פרופסורים עתידיים באוניברסיטאות בתחום תזונה, ברומטולוגיה. וטכנולוגיית מזון.
תחומי מחקר
- חומרים במגע עם מזון ודרגת מזון
- טכנולוגיות חדשות בניתוח ועיבוד מזון
- שיטות חדשות לבקרת מזון
גלריה
סטודנטים אידיאליים
סטודנטים בעלי תואר שני בחדשנות בבטיחות מזון וטכנולוגיה המוצעת על ידי ה-USC, וכן סטודנטים בעלי תואר DEA שהושגו באמצעות התוכניות הקודמות שהפכו לתכנית דוקטורט זו: מזון: ערך תזונתי, טכנולוגיה ובטיחות מזון ב-USC או במדעי המזון והנדסת המזון.
במקרה של פרופילים אחרים מאלו שצוינו, הוועדה האקדמית תבחן כל מקרה לגופו. תיבחן האפשרות לדרוש השלמות הכשרה ספציפיות.
במקרה של פרופילים אחרים שלא סיימו תואר שני, תידרש שווי הכשרה בנקודות מחקר, לפחות שווה לאלו של התואר השני וגישה ישירה, שתעמוד על 9 ECTS.
קבלה
תכנית לימודים
פעילויות הדרכה
- נוכחות בכנסים, ימי עיון וקורסים הקשורים לקווי המחקר E2051A01
- הפצת תוצאות המחקר E2051A02
- ניידות E2051A03
אימון משלים
- מבוא למחקר E2051F01
- ניהול ציוד מחקר ותוכנה E2051F02
- ניהול ואחסון של כתבי עת אלקטרוניים ומאגרי מידע E2051F03
תוצאת התוכנית
הגנה אפקטיבית על הזכות לביטחון תזונתי מחייבת גישה מקיפה הלוקחת בחשבון את הסיכונים הכרוכים במזון מחווה עד מזלג, ומתחשבת בכל נקודות המבט האפשריות.