דוקטור לפילוסופיה (אירוח
Taylor’s University
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Subang Jaya, מלזיה
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
USD 19,386 / per year
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
מועמדים המבקשים את הדוקטורט ב אירוח ותיירות חייבים לפתח גישה חשיבה עצמאית ומומחיות ייחודית במחקר שלהם עניין. מחקר עצמאי דורש חקירה מעמיקה וממצה של נושא שמטרתו לגבש רעיונות, ממצאים ותיאוריות חדשים ומקוריים.
כל תלמידי הדוקטורט נדרשים להשתתף במתודולוגיית המחקר
בית הספר טיילור של אירוח, תיירות ואמנות בישול מציעה מגוון רחב של קורסים בתחום של ניהול האירוח, ניהול תיירות, אומנויות קולינריות וניהול מזון. אנו בולטים באקדמיות אורחים אחרים, שכן אנו המוסד הפרטי הראשון במלזיה להציע תואר ראשון ותואר שני בתארים וניהול תיירות בשיתוף עם השותף הצרפתי הנודע שלנו, אוניברסיטת טולוז, צרפת. עכשיו אנחנו גם להיות הראשונים להציג את תוכנית הדוקטורט.
אנחנו הכי ידועים על האיכות של סגל ההוראה שלנו הכולל 90 פלוס במשרה מלאה ואנשי אקדמיה גולים, שרבים מהם גם אנשי מקצוע בתעשייה או אקדמאים העליון. יש להם מגוון רחב של תחומי מחקר, והם מסוגלים לפקח על סטודנטים לתואר שלישי במגוון רחב של נושאים הקשורים האירוח והתיירות.
תחומי המחקר העיקריים המוצעים בתכנית הדוקטורט הם:
תיירות
- הנהלת המלון
- ניהול משאבי אנוש
- ניהול ידע
- התנהגות ארגונית
- התנהגות צרכנית
- שיווק שירות
תיירות, אירוע
- יישום טכנולוגיה בתיירות
- כלכלה של תיירות
- הקלת העוני באמצעות תיירות
- חֶברָתִי
- תיירות מיוחדת
- ספּוֹרט
- תיירות בר קיימא ואחראית
תיירות
- יזמות
- ניהול סביבתי
- פיתוח נדל"ן
מדעי האוכל
- ניהול בטיחות מזון
- בטיחות מיקרוביולוגית של מזונות לחות בינוניים
- מחקרים על שמרים לקלקל במערכות מזון
נְקִישָׁה