דוקטורט בינלאומי בהנדסת מזון וביוטכנולוגיה
Free University of Bozen-Bolzano
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Bolzano, איטליה
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
3 שנים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
EUR 180 / per year *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Oct 2024
* שכר הלימוד: 163,50 אירו לשנה
מבוא
מטרת הדוקטורט הבינלאומי הזה . התוכנית מיועדת להכשיר דור חדש של חוקרים בעלי שם עולמי ליישום גישות של הנדסה וביוטכנולוגיה על עיבוד מזון על ידי מתן אפשרות להעביר ולהחליף ידע עם מרכזי מחקר ותעשיות לאומיים ובינלאומיים.
תיאור הקורס
התוכנית לשלוש שנים מתמקדת בעיקר במחקר הנוגע לייצור מזון ראשוני, הקמה וניהול, כמו גם באימות תהליכי מזון, ויישום טכניקות אומיקה למצב ואפיון של עיבוד מזון ומוצרי מזון, עם דגש מיוחד על מזון מותסס. התכונות העיקריות של הדוקטורט. הן גישה מדעית בין תחומית והשתתפות מדענים בעלי שם בינלאומי בוועדה המדעית.
אם הצטיינת בהשכלה גבוהה, דוקטורט זה. תאפשר לך להמשיך את הקריירה שלך באקדמיה בסביבה מעוררת, רב לשונית, עם עמיתים חוקרים ממגוון רחב של רקע תרבותי ושוני. במהלך הקורס תרוויחו את הכישורים הנדרשים לביצוע פרויקטים מחקריים חדשניים וקפדניים ומתקדמים. לשם כך תידרשו לתכנן פרויקט מחקר מקורי בהשגחת מרצה איטלקי ו / או זר, לבלות לפחות חצי שנה במרכז מחקר ידוע ובחוץ, ובמקביל, לפתח את היכולת לעבוד שניהם באופן עצמאי ובצוות.
דוקטורט בינלאומי זה פותח מספר הזדמנויות לקריירה . לאחר שתקבל את הדוקטורט, תוכל להמשיך בפעילות המחקר שלך באקדמיה, במרכזי מחקר ציבוריים או פרטיים, בתעשיות מזון מובילות, או כיועץ עסקי בתחומי המחקר הספציפיים בתוכנית.
במבט ראשון
- משך הקורס: 3 שנים
- הקורסים ייערכו באנגלית
- מקום: 10 בלימודים 2 ללא מלגה
- הקמפוס: Bozen-Bolzano
- שכר לימוד: 163,50 € בשנה
מבנה הקורס
הדוקטורט מכסה את תחומי המחקר של עיבוד מזון כאחד ממוקדי הפקולטה. הנדסה וביוטכנולוגיה הן גישות התפוקה הגבוהות למדע עיבוד המזון. עם קבלת התוכנית לאחר הליך בחירה ציבורית, תידרשו לתכנן פרויקט מחקר ולכתוב תשקיף עם המנחה שלכם, כולל מטרת הפרויקט שלכם והצעדים הנחוצים ליישוםו. לעיתים תידרש לעדכן את הצעדים בהתחשב בהתקדמות עבודתך ובפיתוחים האחרונים בתחום המחקר שלך.
שהותך לפחות שישה חודשים במרכז מחקר זר היא חובה ותידרש לפרסם או להגיש לפרסום לפחות שלושה מאמרים בכתבי עת בינלאומיים שנבדקו על ידי עמיתים . במהלך התוכנית לשלוש שנים, תידרשו להשתתף באופן קבוע בשיעורים ובסמינרים שתוכננו במיוחד לתואר שלישי. סטודנטים.
שלבי הדוקטורט
Ph.D. תוכנית מורכבת מחמישה שלבים, אשר בסופו של דבר 2, 6, 12, 24, 36 חודשים, בהתאמה.
- במהלך שלב א ' תגדיר את תכנית המחקר שלך, גם בהכנת טיוטת התשקיף.
- במהלך שלב 2 , תוכלו להגדיר את פרויקט המחקר שלך בפירוט רב יותר על סמך הספרות הרלוונטית.
- במהלך שלב 3 , תתחיל את העבודה שלך במעבדה החלים את הגישה שהוגדרה עבור הפרויקט שלך.
- במהלך שלב 4 , תמשיך את המחקר שלך, תוכלו לתכנן את השהייה בחו"ל, ואתה תהיה צפוי להתחיל הכנת כתבי יד לפרסום בכתבי עת ביקורת עמיתים.
- בשלב הסופי - שלב 5 - תשלים את עבודתך, את הוצאת כתבי היד שלך ואת עבודת הדוקטורט שלך.
עבודת שדה בחו"ל
במשך שלוש שנות הדוקטורט. התוכנית, תידרש להתחייב לפרויקט המחקר שלך במשרה מלאה. השהות שלך במרכז מחקר החוץ הנודע לפחות 6 חודשים חובה. זו תהיה הזדמנות לגוון את חוויית המחקר שלך, על ידי ביצוע מחקר בהקשרים מגרה מאוד תחרותי, החלפת רעיונות עם חוקרים אחרים, ובכך, רשת עם עמיתים בינלאומיים.
יישום
על מנת להתקבל לדוקטורט. תכנית, תצטרך להשיג בעבר 300 נקודות זכות (כלומר, תואר ראשון ושני) ולהתאמן אקדמי רלוונטי, רקע תרבותי רלוונטי, או ניסיון מקצועי רלוונטי הקשור במוקד הדוקטורט. תכנית. יהיה עליכם לאשר את מיומנותכם באנגלית ברמה B2 ולהיחשב כשירים במהלך הליך הבחירה הציבורית.
קבלה
תכנית לימודים
הדוקטורט מכסה את תחומי המחקר של עיבוד מזון כאחד ממוקדי הפקולטה. הנדסה וביוטכנולוגיה הן גישות התפוקה הגבוהה למדעי עיבוד המזון. עם הקבלה לתכנית לאחר הליך מיון פומבי, תידרשו לתכנן פרויקט מחקר ולכתוב תשקיף עם המנחה שלכם, לרבות מטרת הפרויקט שלכם והצעדים הדרושים לביצועו. מדי פעם תידרש לעדכן את השלבים בהתחשב בהתקדמות עבודתך וההתפתחויות האחרונות בתחום המחקר שלך.
שהותך לפחות שישה חודשים במרכז מחקר זר היא חובה ותידרש לפרסם או להגיש לפרסום לפחות שלושה מאמרים בכתבי עת בינלאומיים שנבדקו על ידי עמיתים . במהלך התוכנית לשלוש שנים, תידרשו להשתתף באופן קבוע בשיעורים ובסמינרים שתוכננו במיוחד לתואר שלישי. סטודנטים.
שלבי הדוקטורט
Ph.D. תוכנית מורכבת מחמישה שלבים, אשר בסופו של דבר 2, 6, 12, 24, 36 חודשים, בהתאמה.
- במהלך שלב 1 , תגדיר את תוכנית המחקר שלך, תכין גם טיוטה של התשקיף.
- במהלך שלב 2 , תוכלו להגדיר את פרויקט המחקר שלך בפירוט רב יותר על סמך הספרות הרלוונטית.
- במהלך שלב 3 , תתחיל את עבודתך במעבדה על ידי יישום הגישה שהוגדרה עבור הפרויקט שלך.
- במהלך שלב 4 , תמשיך את המחקר שלך, תוכלו לתכנן את השהייה בחו"ל, ואתה תהיה צפוי להתחיל הכנת כתבי יד לפרסום בכתבי עת ביקורת עמיתים.
- בשלב הסופי - שלב 5 - תשלים את עבודתך, את הוצאת כתבי היד שלך ואת עבודת הדוקטורט שלך.
סמסטר 1
תורת השיטה המדעית
סמסטר 1
גישות כימומטריות לחקר הסמנים הכימיים והחושיים של עיבוד מזון
סמסטר 1
חומרים וחיישנים להנדסת מזון וביוטכנולוגיות
סמסטר 1
ציר מזון-אדם: מיקרוביום המעי
סמסטר ב '
גישות מטא-אומיקס לחקר תסיסות המזון
סמסטר 1-2
פעילויות אופציונליות לשנה ג'
סמסטר 1-2
סמינר שנה גמר שנה ב' - קבלה לשנה ג'
סמסטר 1-2
פעילויות אופציונליות שנה ב'
סמסטר 1-2
פעילות מחקר שנה ג' - קבלה לבחינה גמר
סמסטר 1-2
פעילויות אופציונליות שנה א'
סמסטר 1-2
סמינר חדיש
סמסטר 1-2
סמינר שנה גמר שנה א' - קבלה לשנה ב'
סמסטר 1-2
בחינה סופית
גלריה
אפשרויות קריירה
במהלך שלוש השנים של תוכנית הדוקטורט, תידרש להתחייב לפרויקט המחקר שלך במשרה מלאה. שהייתך במרכז מחקר זר בעל שם לפחות 3 חודשים היא חובה. זו תהיה הזדמנות לגוון את חווית הלימודים שלך, על ידי ביצוע מחקר בהקשרים מעוררים ותחרותיים ביותר, החלפת רעיונות עם חוקרים אחרים, ובכך, יצירת נטוורקינג עם עמיתים בינלאומיים.