$close

מסננים

הצג תוצאות

תוכניות ה-טכנולוגיית מזון, חפש את התוכניות הטובות ביותר PhD כאן! - PhD

תואר דוקטור לפילוסופיה, Ph.D הקצר הוא תואר אקדמי מתקדם שנצברו בתחומים שונים, המסמל את האינטרסים גדולים והישגים בתחום המחקר.תוכניות ה-PhD: חיפוש כאן לתוכניות טכנולוגיית מזון. קבל את כל המידע הספר PhD directely, לחסוך זמן לפנות הקבל… קרא יותר

תואר דוקטור לפילוסופיה, Ph.D הקצר הוא תואר אקדמי מתקדם שנצברו בתחומים שונים, המסמל את האינטרסים גדולים והישגים בתחום המחקר.

תוכניות ה-PhD: חיפוש כאן לתוכניות טכנולוגיית מזון. קבל את כל המידע הספר PhD directely, לחסוך זמן לפנות הקבלה PhD ב 3 קליקים כאן!

קרא פחות
אפשרויות נוספות בתחום לימוד זה: 
$format_list_bulleted מסננים
מיין לפי:
  • פופולריים אחרונים תפקיד
  • פופולריים
  • אחרונים
  • תפקיד
Free University of Bozen-Bolzano
בולצאנו, איטליה

מטרת הדוקטורט הבינלאומי התוכנית היא להכשיר דור חדש של חוקרים בעלי שם עולמי ליישם גישות של הנדסה וביוטכנולוגיה לעיבוד מזון על ידי נותן להם את ההזדמנויות להעביר ולהחליף ידע עם מ ... +

מטרת הדוקטורט הבינלאומי התוכנית היא להכשיר דור חדש של חוקרים בעלי שם עולמי ליישם גישות של הנדסה וביוטכנולוגיה לעיבוד מזון על ידי נותן להם את ההזדמנויות להעביר ולהחליף ידע עם מרכזי המחקר הלאומי והבינלאומי תעשיות. -
PhD
תכנית מלאה
3 שנים
אנגלית
קמפוס
 
Universidade Santiago de Compostela
סנטיאגו דה קומפוסטלה, ספרד

הגלובליזציה של הכלכלה ושוק המזון הופכת את הטכנולוגיה ובטיחות המזון לנושא בעל עניין כללי המושפע מגורמים רבים. ההגנה האפקטיבית על הזכות לביטחון תזונתי מצריכה גישה מקיפה השוקלת א ... +

הגלובליזציה של הכלכלה ושוק המזון הופכת את הטכנולוגיה ובטיחות המזון לנושא בעל עניין כללי המושפע מגורמים רבים. ההגנה האפקטיבית על הזכות לביטחון תזונתי מצריכה גישה מקיפה השוקלת את הסיכונים הכרוכים במזון מחווה לשולחן ושוקלת את כל נקודות המבט האפשריות. בנוסף, הוא לוקח בחשבון באופן מאוד מסוים את החשיבות הגוברת של הסיכונים התזונתיים, לאור השכיחות המדאיגה של השמנת יתר כיום ובעיקר בקרב ילדים ובני נוער. -
PhD
תכנית מלאה
3 שנים
ספרדית, Gallegan
קמפוס
 
University of Veterinary Sciences
ברנו, צ'כיה

תוכנית לימודי הדוקטורט היגיינת מזון וטכנולוגיית עיבוד הינה תוכנית לימודים ממוקדת אקדמית, המתאימה למצב הנוכחי ולרמת המדע ולצרכי העשייה באירופה. בוגרי לימודי הדוקטורט היגיינת מז ... +

תוכנית לימודי הדוקטורט היגיינת מזון וטכנולוגיית עיבוד הינה תוכנית לימודים ממוקדת אקדמית, המתאימה למצב הנוכחי ולרמת המדע ולצרכי העשייה באירופה. בוגרי לימודי הדוקטורט היגיינת מזון וטכנולוגיית עיבוד צברו ידע תיאורטי מעמיק ומיומנויות מעשיות שנרכשו במהלך פעילות יצירתית עצמאית ורכישת ידע מדעי חדש בתחום המחקר. בוגרים יכולים לחלוק באופן פעיל את הידע שלהם בתחום הלימודים ברמה הבינלאומית ובציבוריות. על סמך הסמכה זו, הבוגרים מועסקים בעיקר במוסדות מחקר ובאוניברסיטאות. -
PhD
תכנית מלאה
תוכנית חלקית
4 שנים
אנגלית
ספט 2022
קמפוס
 

זכה במלגה בשווי של עד ‏10,000.00

גלה את האפשרויות שהמלגה שלנו יכולה להעניק לך.
Shakarim University
Semey, קזחסטן

תכנית חינוכית טכנולוגיית מוצרי מזון מכוונת להכשרת כוח אדם תחרותי מאוד, לשפר את איכות הידע, להוות מערכת רב-מפלגתית של פעילויות מחקר בעקבות הצרכים הדחופים של חינוך ומדע מודרני. ... +

תכנית חינוכית טכנולוגיית מוצרי מזון מכוונת להכשרת כוח אדם תחרותי מאוד, לשפר את איכות הידע, להוות מערכת רב-מפלגתית של פעילויות מחקר בעקבות הצרכים הדחופים של חינוך ומדע מודרני. -
PhD
תכנית מלאה
Russian (Kazakhstan), קזחית
קמפוס