$close

מסננים

הצג תוצאות

מדעי המזון הרמילו - תוכניות מדעי המזון מדעי המזון הרמילו, הרמילו

להרוויח תואר דוקטור דורש לימוד ממושך ומאמץ נפשי אינטנסיבי. דוקטורט הוא מחקר אקדמי שבו אתם מתרכזים במשך ארבע עד שש שנים לאחר קבלת התואר השני שלך, ושמוביל, אם יצליח, לתואר דוקטור, התואר האקדמי הגבוה ביותר. מדעי המזון מספק יד… קרא יותר

להרוויח תואר דוקטור דורש לימוד ממושך ומאמץ נפשי אינטנסיבי. דוקטורט הוא מחקר אקדמי שבו אתם מתרכזים במשך ארבע עד שש שנים לאחר קבלת התואר השני שלך, ושמוביל, אם יצליח, לתואר דוקטור, התואר האקדמי הגבוה ביותר.

מדעי המזון מספק ידע חשוב על המשאבים התזונתיים על ידי יישום עקרונות מדעיים ליצירה, פיתוח, ותחזוקה של מקורות מזון. אנשים שלומדים במדעי מזון יכולים לבחור לעבוד בתור מפתחי מוצר מזון, מומחי בקרת איכות, או כנציגי מכירות עבור חברות טכנולוגית מזון ומזון.

מקסיקו, ארצות הברית באופן רשמי המקסיקנית, היא רפובליקה פדרלית חוקתית בצפון אמריקה. עבודה עשויה לדרוש ויזת עבודה, וזה קשה לקבל, אם אתה רק רוצה עצמאי לזמן קצר. האוניברסיטאות ביותר של הממשלה במימון בערי ראש העיר (בירת מדינה) יש קורסים קצרים בנושאי ההיסטוריה, גסטרונומיה ותרבותית, רובם כמעט בחינם.

הבירה והמרכז הכלכלי העיקרי של המדינה והאזור, Hermosilio הוא העיר הגדולה ביותר ה -16 של מקסיקו. האקלים נוח לתיירות. המרכז נקרא על שמו באוניברסיטה כUniveristy של הארמוסילו ויש לו כמה מחלקות מחקר הפועלים באזורים המתאימים.

מדעי המזון הרמילו - קח PhD שלך בהרמילו. קבל את כל התוכנית PhD ומידע הספר. חסוך זמן לפנות את בית הספר באופן ישיר כאן!

קרא פחות
מידע נוסף על לימודים במקסיקו
אפשרויות נוספות בתחום לימוד זה: 
$format_list_bulleted מסננים
מיין לפי:
  • פופולריים אחרונים תפקיד
  • פופולריים
  • אחרונים
  • תפקיד
Universidad de Sonora
הרמילו, מקסיקו

מטרה כללית: להציע מסגרת של הכשרה אקדמית מיוחדת לבוגרי מדעי הביולוגיה, כימיה-ביולוגים, הנדסה כימית, אגרונומים וקריירות קשורות, יצירת משאבי אנוש ברמה מעולה, עם הכנה מוצקה בתחומי ... +

מטרה כללית: להציע מסגרת של הכשרה אקדמית מיוחדת לבוגרי מדעי הביולוגיה, כימיה-ביולוגים, הנדסה כימית, אגרונומים וקריירות קשורות, יצירת משאבי אנוש ברמה מעולה, עם הכנה מוצקה בתחומי מדע שונים, המסוגלים ביצוע מחקר מקורי ועצמאי המייצג התקדמות משמעותית בתחום מדעי המזון והטכנולוגיה, תוך שימת דגש על תחומי הגרגרים ומוצרי החקלאות. כמו כן, לספק להם סקירה מעמיקה ומקיף, כך שהם מסוגלים לזהות בעיות רלוונטיות בתחומי עבודתם וליצור ידע רלוונטי. -
PhD
תכנית מלאה
4 שנים
ספרדית
קמפוס