$close

מסננים

הצג תוצאות

מדעי המזון באיטליה - תוכניות PhD במנהל עסקים בנורווגיה

PhD הוא הקיצור של דוקטור לפילוסופיה. תואר זה הוא תכנית לתואר שני הודעה נמסרה לחוקר סטודנט רמה גבוהה שעשה מחקר מעמיק בתחום ספציפי או נושא. מדעי מזון הוא תחום הלימוד המתמקד בהרכב הביולוגי של מזון, כמו גם התהליכים הכימיים דרו… קרא יותר

PhD הוא הקיצור של דוקטור לפילוסופיה. תואר זה הוא תכנית לתואר שני הודעה נמסרה לחוקר סטודנט רמה גבוהה שעשה מחקר מעמיק בתחום ספציפי או נושא.

מדעי מזון הוא תחום הלימוד המתמקד בהרכב הביולוגי של מזון, כמו גם התהליכים הכימיים דרושים כדי ליצור מזון. על ידי לימוד על מדעי מזון, אנשים עשויים להיות מוכנים ליצור מוצרי מזון בטוחים ומזין שניתן לספק בבטחה בכל רחבי העולם.

שם רשמי רפובליקה האיטלקית, המדינה נמצאת בדרום אירופה. השפה הרשמית היא איטלקי וההון התרבותי העשיר הוא רומא. רבים מהאוניברסיטות העתיקות ביותר בעולם נמצאים באיטליה, ובפרט באוניברסיטה של ​​בולוניה (נוסד בשנת 1088). ישנם שלושה בתי ספר לתארים מתקדמים עם סופריור "באוניברסיטת מצב ", שלושה מכונים במעמד של מכללות לתואר שלישיים, שהתפקוד ברמת תואר שני ולאחר בוגר.

מדעי המזון באיטליה - קח PhD שלך בנורווגיה. כל תוכנית PhD ומידע הספר. חסוך זמן לפנות את בית הספר כאן!

קרא פחות
מידע נוסף על לימודים באיטליה
אפשרויות נוספות בתחום לימוד זה: 
$format_list_bulleted מסננים
מיין לפי:
  • פופולריים אחרונים תפקיד
  • פופולריים
  • אחרונים
  • תפקיד
Free University of Bozen-Bolzano
בולצאנו, איטליה

מטרת הדוקטורט הבינלאומי התוכנית היא להכשיר דור חדש של חוקרים בעלי שם עולמי ליישם גישות של הנדסה וביוטכנולוגיה לעיבוד מזון על ידי נותן להם את ההזדמנויות להעביר ולהחליף ידע עם מ ... +

מטרת הדוקטורט הבינלאומי התוכנית היא להכשיר דור חדש של חוקרים בעלי שם עולמי ליישם גישות של הנדסה וביוטכנולוגיה לעיבוד מזון על ידי נותן להם את ההזדמנויות להעביר ולהחליף ידע עם מרכזי המחקר הלאומי והבינלאומי תעשיות. -
PhD
תכנית מלאה
3 שנים
אנגלית
קמפוס
 
Selinus University of Science and Literature
בולוניה, איטליה +1 יותר

מחקרים בתחום מדעי המזון צריכים לספק נתונים כיצד לספק לאוכלוסיית העולם אוכל בטוח, מזין, מעורר תיאבון ובמחיר סביר. השגת מטרה זו מחייבת עיון מעמיק בנושאי עיבוד, אריזה, הפצה והערכ ... +

מחקרים בתחום מדעי המזון צריכים לספק נתונים כיצד לספק לאוכלוסיית העולם אוכל בטוח, מזין, מעורר תיאבון ובמחיר סביר. השגת מטרה זו מחייבת עיון מעמיק בנושאי עיבוד, אריזה, הפצה והערכה של מזון. -
PhD
תכנית מלאה
תוכנית חלקית
אנגלית, אִיטַלְקִית
מקוון
 
University of Parma
פארמה, איטליה

דוקטורט. במדעי המזון

דוקטורט. במדעי המזון -
PhD
תכנית מלאה
3 שנים
אִיטַלְקִית, אנגלית
משולב קמפוס ומקוון
קמפוס
מקוון