close

מסננים

הצג תוצאות

תוכניות ה-מדעי המזון, חפש את התוכניות הטובות ביותר PhD כאן! - PhD

רוב תחומי הלימוד מסתיימים בתואר שלישי כהישגים אקדמיים ברמה הגבוהה ביותר. לאחר סיום הדוקטורט, הבוגרים הם בין אנשי מקצוע בעלי ידע וניסיון רב ביותר בעולם. לפני שהם יכולים להירשם, עם זאת, הם חייבים להשלים מספר רב של תוכניות ב… קרא יותר

רוב תחומי הלימוד מסתיימים בתואר שלישי כהישגים אקדמיים ברמה הגבוהה ביותר. לאחר סיום הדוקטורט, הבוגרים הם בין אנשי מקצוע בעלי ידע וניסיון רב ביותר בעולם. לפני שהם יכולים להירשם, עם זאת, הם חייבים להשלים מספר רב של תוכניות ברמה נמוכה.

מהו דוקטורט במדעי המזון? תחום לימוד זה כולל אלמנטים ממספר דיסציפלינות אחרות, כולל כימיה, ביולוגיה, הנדסה כימית, ביוכימיה ומיקרוביולוגיה. יש גם כמה התמחויות בתחום מדעי המזון שאפשר לבחור, כגון אריזות ושימור מזון, טכנולוגיית מזון וכימיה של מזון. סטודנטים בתחום זה לומדים על יצירת סוגים חדשים של מזון, ניהול או שיפור סוגי המזון הקיימים, וכיצד להפוך את המזון לבריא יותר.

אחת הדרכים המשמעותיות ביותר לתלמידים בתוכנית דוקטור תועלת היא התפתחותם של מיומנויות מסוימות. מיומנויות אלה לפתוח את כל מיני הזדמנויות קריירה פוטנציאל שכר גבוה יותר. תלמידי מדעי המזון מפתחים יכולות מחקר מצוינות, הבנה של כימיה, חשיבה ביקורתית והערכת כישורי הערכה.

עלות ההרשמה לתואר שלישי במדעי המזון משתנה בהתאם למספר היבטים. אלה יכולים לכלול כל דבר מהבית הספר תוכנית שבחרת בארץ אתה לומד פנימה זה חכם כדי לחקור ביסודיות גורמים אלה לפני ההרשמה.

מכיוון שהאוכל הוא הכרח חיוני לחברה, ישנן אפשרויות קריירה שונות לאלה הלומדים מדעי המזון. עמדות זמינות בתחומים רבים ושונים, כל אחד עם מטרות משלו. רוב התלמידים בוחרים להיות מדעני מזון, כימאים או ביולוגים כדי לחקור ולפתח היבטים שונים של ייצור המזון והשפעתו על גוף האדם.

הדרך הטובה ביותר להתחיל את השלב הבא בחינוך שלך היא למצוא את התוכנית הנכונה. חפש את התוכנית שלך למטה פנה ישירות למשרד הקבלה של בית הספר על פי בחירתך על ידי מילוי הטופס להוביל.

קרא פחות
תחומי לימוד קשורים
arrow_drop_up arrow_drop_down
אפשרויות נוספות בתחום לימוד זה: 
format_list_bulleted מסננים
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, איטליה

מטרת הדוקטורט הבינלאומי התוכנית היא להכשיר דור חדש של חוקרים בעלי שם עולמי ליישם גישות של הנדסה וביוטכנולוגיה לעיבוד מזון על ידי נותן להם את ההזדמנויות להעביר ולהחליף ידע עם מ ... +

מטרת הדוקטורט הבינלאומי התוכנית היא להכשיר דור חדש של חוקרים בעלי שם עולמי ליישם גישות של הנדסה וביוטכנולוגיה לעיבוד מזון על ידי נותן להם את ההזדמנויות להעביר ולהחליף ידע עם מרכזי המחקר הלאומי והבינלאומי תעשיות. -
PhD
תכנית מלאה
3 שנים
אנגלית
אוק 2020
קמפוס
 
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, איחוד האמירויות הערביות

הדוקטורט ריכוז "מדעי המזון" נועד להעניק לתלמידים הזדמנות לצבור ידע מתקדם הקשור לאיכות ובטיחות המזון, כימיה וניתוח מזון, עיבוד והנדסת מזון, כמו גם מזון חדשני ותפקודי. הריכוז נו ... +

הדוקטורט ריכוז "מדעי המזון" נועד להעניק לתלמידים הזדמנות לצבור ידע מתקדם הקשור לאיכות ובטיחות המזון, כימיה וניתוח מזון, עיבוד והנדסת מזון, כמו גם מזון חדשני ותפקודי. הריכוז נועד לחזק ולהעצים את הידע של התלמיד על עקרונות ותהליכים מדעיים המשמשים לייצור מזון בטוח ואיכותי. -
PhD
תכנית מלאה
תוכנית חלקית
4 שנים
אנגלית
אוג 2021
28 פבר 2021
קמפוס
 
Brno University of Technology
Brno, צ'כיה

מטרת המחקר היא להגיע לאיזון בין המיומנויות התיאורטיות והניסוייות לבין יישום ההליכים הכלליים בתחום הכימיה ומזון. ... +

מטרת המחקר היא להגיע לאיזון בין המיומנויות התיאורטיות והניסוייות לבין יישום ההליכים הכלליים בתחום הכימיה ומזון. -
PhD
תכנית מלאה
תוכנית חלקית
4 שנים
אנגלית
ספט 2020
קמפוס
 
University of Parma
Parma, איטליה

דוקטורט. במדעי המזון

דוקטורט. במדעי המזון -
PhD
תכנית מלאה
אִיטַלְקִית, אנגלית
אוק 2020
קמפוס
 
Queen's University Belfast
Belfast, הממלכה המאוחדת

תוכנית זו מתמקדת בהיבטים יישומיים של טכנולוגיות אנליטיות מתקדמות ומתפתחות כדי לטפל בבעיות הקיימות בבטיחות מזון, תזונה ואספקת מזון. ... +

תוכנית זו מתמקדת בהיבטים יישומיים של טכנולוגיות אנליטיות מתקדמות ומתפתחות כדי לטפל בבעיות הקיימות בבטיחות מזון, תזונה ואספקת מזון. -
PhD
תכנית מלאה
תוכנית חלקית
אנגלית
קמפוס
 
Universidad de Sonora
Hermosillo, מקסיקו

מטרה כללית: להציע מסגרת של הכשרה אקדמית מיוחדת לבוגרי מדעי הביולוגיה, כימיה-ביולוגים, הנדסה כימית, אגרונומים וקריירות קשורות, יצירת משאבי אנוש ברמה מעולה, עם הכנה מוצקה בתחומי ... +

מטרה כללית: להציע מסגרת של הכשרה אקדמית מיוחדת לבוגרי מדעי הביולוגיה, כימיה-ביולוגים, הנדסה כימית, אגרונומים וקריירות קשורות, יצירת משאבי אנוש ברמה מעולה, עם הכנה מוצקה בתחומי מדע שונים, המסוגלים ביצוע מחקר מקורי ועצמאי המייצג התקדמות משמעותית בתחום מדעי המזון והטכנולוגיה, תוך שימת דגש על תחומי הגרגרים ומוצרי החקלאות. כמו כן, לספק להם סקירה מעמיקה ומקיף, כך שהם מסוגלים לזהות בעיות רלוונטיות בתחומי עבודתם וליצור ידע רלוונטי. -
PhD
תכנית מלאה
4 שנים
ספרדית
10 אוג 2020
קמפוס
 

Dalian Polytechnic University
Dalian, הרפובליקה העממית של סין

שני מכתבי המלצה מפרופסורים עובר בחינת הכניסה DPU מלגות ממדרגה ראשונה DPU: 3,000RMB / שנה מלגות מדרגה שנייה DPU: 2,000RMB / שנה המלגות של המחלקה השלישית DPU: 1,000RMB / שנה מלג ... +

שני מכתבי המלצה מפרופסורים עובר בחינת הכניסה DPU מלגות ממדרגה ראשונה DPU: 3,000RMB / שנה מלגות מדרגה שנייה DPU: 2,000RMB / שנה המלגות של המחלקה השלישית DPU: 1,000RMB / שנה מלגות אישיות פעילויות: 500RMB / שנה -
PhD
תכנית מלאה
3 שנים
סִינִית
ספט 2020
קמפוס
 

עצה! אם אתה מייצג בית ספר ורוצה להוסיף את התוכניות שלך לרשימות שלנו, צרו קשר כאן