$close

מסננים

הצג תוצאות

תוכניות ה-מדעי המזון, חפש את התוכניות הטובות ביותר PhD כאן! - PhD

רוב תחומי הלימוד מסתיימים בתואר שלישי כהישגים אקדמיים ברמה הגבוהה ביותר. לאחר סיום הדוקטורט, הבוגרים הם בין אנשי מקצוע בעלי ידע וניסיון רב ביותר בעולם. לפני שהם יכולים להירשם, עם זאת, הם חייבים להשלים מספר רב של תוכניות ב… קרא יותר

רוב תחומי הלימוד מסתיימים בתואר שלישי כהישגים אקדמיים ברמה הגבוהה ביותר. לאחר סיום הדוקטורט, הבוגרים הם בין אנשי מקצוע בעלי ידע וניסיון רב ביותר בעולם. לפני שהם יכולים להירשם, עם זאת, הם חייבים להשלים מספר רב של תוכניות ברמה נמוכה.

מהו דוקטורט במדעי המזון? תחום לימוד זה כולל אלמנטים ממספר דיסציפלינות אחרות, כולל כימיה, ביולוגיה, הנדסה כימית, ביוכימיה ומיקרוביולוגיה. יש גם כמה התמחויות בתחום מדעי המזון שאפשר לבחור, כגון אריזות ושימור מזון, טכנולוגיית מזון וכימיה של מזון. סטודנטים בתחום זה לומדים על יצירת סוגים חדשים של מזון, ניהול או שיפור סוגי המזון הקיימים, וכיצד להפוך את המזון לבריא יותר.

אחת הדרכים המשמעותיות ביותר לתלמידים בתוכנית דוקטור תועלת היא התפתחותם של מיומנויות מסוימות. מיומנויות אלה לפתוח את כל מיני הזדמנויות קריירה פוטנציאל שכר גבוה יותר. תלמידי מדעי המזון מפתחים יכולות מחקר מצוינות, הבנה של כימיה, חשיבה ביקורתית והערכת כישורי הערכה.

עלות ההרשמה לתואר שלישי במדעי המזון משתנה בהתאם למספר היבטים. אלה יכולים לכלול כל דבר מהבית הספר תוכנית שבחרת בארץ אתה לומד פנימה זה חכם כדי לחקור ביסודיות גורמים אלה לפני ההרשמה.

מכיוון שהאוכל הוא הכרח חיוני לחברה, ישנן אפשרויות קריירה שונות לאלה הלומדים מדעי המזון. עמדות זמינות בתחומים רבים ושונים, כל אחד עם מטרות משלו. רוב התלמידים בוחרים להיות מדעני מזון, כימאים או ביולוגים כדי לחקור ולפתח היבטים שונים של ייצור המזון והשפעתו על גוף האדם.

הדרך הטובה ביותר להתחיל את השלב הבא בחינוך שלך היא למצוא את התוכנית הנכונה. חפש את התוכנית שלך למטה פנה ישירות למשרד הקבלה של בית הספר על פי בחירתך על ידי מילוי הטופס להוביל.

קרא פחות
$format_list_bulleted מסננים
מיין לפי:
  • פופולריים אחרונים תפקיד
  • פופולריים
  • אחרונים
  • תפקיד
Queen’s University of Belfast – Medical Faculty
בלפסט, הממלכה המאוחדת

תוכנית זו מתמקדת בהיבטים יישומיים של טכנולוגיות אנליטיות מתקדמות ומתפתחות כדי לטפל בבעיות הקיימות בבטיחות מזון, תזונה ואספקת מזון. ... +

תוכנית זו מתמקדת בהיבטים יישומיים של טכנולוגיות אנליטיות מתקדמות ומתפתחות כדי לטפל בבעיות הקיימות בבטיחות מזון, תזונה ואספקת מזון. -
PhD
תכנית מלאה
תוכנית חלקית
3 - 4 שנים
אנגלית
ספט 2022
קמפוס
 
Free University of Bozen-Bolzano
בולצאנו, איטליה

מטרת הדוקטורט הבינלאומי התוכנית היא להכשיר דור חדש של חוקרים בעלי שם עולמי ליישם גישות של הנדסה וביוטכנולוגיה לעיבוד מזון על ידי נותן להם את ההזדמנויות להעביר ולהחליף ידע עם מ ... +

מטרת הדוקטורט הבינלאומי התוכנית היא להכשיר דור חדש של חוקרים בעלי שם עולמי ליישם גישות של הנדסה וביוטכנולוגיה לעיבוד מזון על ידי נותן להם את ההזדמנויות להעביר ולהחליף ידע עם מרכזי המחקר הלאומי והבינלאומי תעשיות. -
PhD
תכנית מלאה
3 שנים
אנגלית
קמפוס
 
Universidade Santiago de Compostela
סנטיאגו דה קומפוסטלה, ספרד

הגלובליזציה של הכלכלה ושוק המזון הופכת את הטכנולוגיה ובטיחות המזון לנושא בעל עניין כללי המושפע מגורמים רבים. ההגנה האפקטיבית על הזכות לביטחון תזונתי מצריכה גישה מקיפה השוקלת א ... +

הגלובליזציה של הכלכלה ושוק המזון הופכת את הטכנולוגיה ובטיחות המזון לנושא בעל עניין כללי המושפע מגורמים רבים. ההגנה האפקטיבית על הזכות לביטחון תזונתי מצריכה גישה מקיפה השוקלת את הסיכונים הכרוכים במזון מחווה לשולחן ושוקלת את כל נקודות המבט האפשריות. בנוסף, הוא לוקח בחשבון באופן מאוד מסוים את החשיבות הגוברת של הסיכונים התזונתיים, לאור השכיחות המדאיגה של השמנת יתר כיום ובעיקר בקרב ילדים ובני נוער. -
PhD
תכנית מלאה
3 שנים
ספרדית, Gallegan
קמפוס
 

זכה במלגה בשווי של עד ‏10,000.00

גלה את האפשרויות שהמלגה שלנו יכולה להעניק לך.
UAEU United Arab Emirates University
אל עין, איחוד האמירויות הערביות

הדוקטורט ריכוז "מדעי המזון" נועד להעניק לתלמידים הזדמנות לצבור ידע מתקדם הקשור לאיכות ובטיחות המזון, כימיה וניתוח מזון, עיבוד והנדסת מזון, כמו גם מזון חדשני ותפקודי. הריכוז נו ... +

הדוקטורט ריכוז "מדעי המזון" נועד להעניק לתלמידים הזדמנות לצבור ידע מתקדם הקשור לאיכות ובטיחות המזון, כימיה וניתוח מזון, עיבוד והנדסת מזון, כמו גם מזון חדשני ותפקודי. הריכוז נועד לחזק ולהעצים את הידע של התלמיד על עקרונות ותהליכים מדעיים המשמשים לייצור מזון בטוח ואיכותי. -
PhD
תכנית מלאה
תוכנית חלקית
4 שנים
אנגלית
אוג 2022
31 דצמ 2021
קמפוס
 
Selinus University of Science and Literature
לונדון, הממלכה המאוחדת +1 יותר

מחקרים בתחום מדעי המזון צריכים לספק נתונים כיצד לספק לאוכלוסיית העולם אוכל בטוח, מזין, מעורר תיאבון ובמחיר סביר. השגת מטרה זו מחייבת עיון מעמיק בנושאי עיבוד, אריזה, הפצה והערכ ... +

מחקרים בתחום מדעי המזון צריכים לספק נתונים כיצד לספק לאוכלוסיית העולם אוכל בטוח, מזין, מעורר תיאבון ובמחיר סביר. השגת מטרה זו מחייבת עיון מעמיק בנושאי עיבוד, אריזה, הפצה והערכה של מזון. -
PhD
תכנית מלאה
תוכנית חלקית
אנגלית, אִיטַלְקִית
מקוון
 
University of Veterinary Sciences
ברנו, צ'כיה

תוכנית לימודי הדוקטורט היגיינת מזון וטכנולוגיית עיבוד הינה תוכנית לימודים ממוקדת אקדמית, המתאימה למצב הנוכחי ולרמת המדע ולצרכי העשייה באירופה. בוגרי לימודי הדוקטורט היגיינת מז ... +

תוכנית לימודי הדוקטורט היגיינת מזון וטכנולוגיית עיבוד הינה תוכנית לימודים ממוקדת אקדמית, המתאימה למצב הנוכחי ולרמת המדע ולצרכי העשייה באירופה. בוגרי לימודי הדוקטורט היגיינת מזון וטכנולוגיית עיבוד צברו ידע תיאורטי מעמיק ומיומנויות מעשיות שנרכשו במהלך פעילות יצירתית עצמאית ורכישת ידע מדעי חדש בתחום המחקר. בוגרים יכולים לחלוק באופן פעיל את הידע שלהם בתחום הלימודים ברמה הבינלאומית ובציבוריות. על סמך הסמכה זו, הבוגרים מועסקים בעיקר במוסדות מחקר ובאוניברסיטאות. -
PhD
תכנית מלאה
תוכנית חלקית
4 שנים
אנגלית
ספט 2022
קמפוס
 
Brno University of Technology
ברנו, צ'כיה

מטרת המחקר היא להגיע לאיזון בין המיומנויות התיאורטיות והניסוייות לבין יישום ההליכים הכלליים בתחום הכימיה ומזון. ... +

מטרת המחקר היא להגיע לאיזון בין המיומנויות התיאורטיות והניסוייות לבין יישום ההליכים הכלליים בתחום הכימיה ומזון. -
PhD
תכנית מלאה
תוכנית חלקית
4 שנים
אנגלית
ספט 2022
30 אפר 2022
קמפוס
 
University of Parma
פארמה, איטליה

דוקטורט. במדעי המזון

דוקטורט. במדעי המזון -
PhD
תכנית מלאה
3 שנים
אִיטַלְקִית, אנגלית
משולב קמפוס ומקוון
קמפוס
מקוון
 
Universidad de Sonora
הרמילו, מקסיקו

מטרה כללית: להציע מסגרת של הכשרה אקדמית מיוחדת לבוגרי מדעי הביולוגיה, כימיה-ביולוגים, הנדסה כימית, אגרונומים וקריירות קשורות, יצירת משאבי אנוש ברמה מעולה, עם הכנה מוצקה בתחומי ... +

מטרה כללית: להציע מסגרת של הכשרה אקדמית מיוחדת לבוגרי מדעי הביולוגיה, כימיה-ביולוגים, הנדסה כימית, אגרונומים וקריירות קשורות, יצירת משאבי אנוש ברמה מעולה, עם הכנה מוצקה בתחומי מדע שונים, המסוגלים ביצוע מחקר מקורי ועצמאי המייצג התקדמות משמעותית בתחום מדעי המזון והטכנולוגיה, תוך שימת דגש על תחומי הגרגרים ומוצרי החקלאות. כמו כן, לספק להם סקירה מעמיקה ומקיף, כך שהם מסוגלים לזהות בעיות רלוונטיות בתחומי עבודתם וליצור ידע רלוונטי. -
PhD
תכנית מלאה
4 שנים
ספרדית
קמפוס
 

Dalian Polytechnic University
דליאן, הרפובליקה העממית של סין

שני מכתבי המלצה מפרופסורים עובר בחינת הכניסה DPU מלגות ממדרגה ראשונה DPU: 3,000RMB / שנה מלגות מדרגה שנייה DPU: 2,000RMB / שנה המלגות של המחלקה השלישית DPU: 1,000RMB / שנה מלג ... +

שני מכתבי המלצה מפרופסורים עובר בחינת הכניסה DPU מלגות ממדרגה ראשונה DPU: 3,000RMB / שנה מלגות מדרגה שנייה DPU: 2,000RMB / שנה המלגות של המחלקה השלישית DPU: 1,000RMB / שנה מלגות אישיות פעילויות: 500RMB / שנה -
PhD
תכנית מלאה
3 שנים
סִינִית
קמפוס
 
Shakarim University
Semey, קזחסטן

תכנית חינוכית טכנולוגיית מוצרי מזון מכוונת להכשרת כוח אדם תחרותי מאוד, לשפר את איכות הידע, להוות מערכת רב-מפלגתית של פעילויות מחקר בעקבות הצרכים הדחופים של חינוך ומדע מודרני. ... +

תכנית חינוכית טכנולוגיית מוצרי מזון מכוונת להכשרת כוח אדם תחרותי מאוד, לשפר את איכות הידע, להוות מערכת רב-מפלגתית של פעילויות מחקר בעקבות הצרכים הדחופים של חינוך ומדע מודרני. -
PhD
תכנית מלאה
Russian (Kazakhstan), קזחית
קמפוס