Keystone logo

17 דוקטורט תוכניות ב שירותי בריאות מדעי התזונה מדעי המזון 2024

מסננים

מסננים

  • שירותי בריאות
  • מדעי התזונה
  • מדעי המזון
תחומי לימוד
  • שירותי בריאות (17)
  • חזרה לקטגוריה הראשית
מיקומים
מצא מיקומים נוספים
סוג התואר
מֶשֶׁך
קצב הלימוד
שפה
שפה
פורמט לימוד

דוקטורט תוכניות ב שירותי בריאות מדעי התזונה מדעי המזון

מהו מדעי המזון?
מדעי המזון חוקר מזון וכיצד הוא קשור לסביבה, לחברה ולכלכלה. זה כולל חקר ייצור מזון, עיבוד, בטיחות ותזונה. מדעי המזון מקיפים גם את חקר המחלות והזיהום הנישאים במזון.

מה אני יכול לעשות עם תואר במדעי המזון?
תואר במדעי המזון יכול להוביל לקריירה בתעשיית המזון, בעבודה בתחומים כמו ייצור מזון, עיבוד, בטיחות ותזונה. בוגרי מדעי המזון עשויים לעבוד גם בתחום של מחלות הנישאות במזון ומחקר זיהום. יש הזדמנויות לבעלי רקע במדעי המזון לעבוד בסוכנויות ממשלתיות או בחברות פרטיות העוסקות ברגולציה של תעשיית המזון. בוגרי מדעי המזון יכולים להמשיך בקריירה באקדמיה, ללמד ולערוך מחקר באוניברסיטאות ובמכללות.

למה ללמוד מדעי המזון?
מדעי המזון חשובים מכמה סיבות. זה עוזר לנו להבין כיצד מזון משפיע על בריאותנו ועל הסביבה, מה שיכול לעזור לשפר את שיטות ייצור המזון ועיבודו, ולהבטיח שהמזון שאנו אוכלים בטוח ומזין. על ידי לימוד מדעי המזון, נוכל גם ללמוד יותר על איך למנוע ולשלוט במחלות הנישאות במזון. לבסוף, מדעי המזון עוזרים לנו להבין את הגורמים הכלכליים והחברתיים המורכבים המשפיעים על ייצור וצריכת מזון.

תארים במדעי המזון
תארים במדעי המזון מוצעים ברמת התואר הראשון והתואר השני. תוכניות לתואר ראשון נמשכות בדרך כלל ארבע שנים ומכסות נושאים כמו כימיה של מזון, מיקרוביולוגיה ותזונה. תוכניות לתארים מתקדמים נמשכות בדרך כלל שנתיים וכוללות קורסים בנושאים מתקדמים במדעי המזון הכוללים פיזיקת מזון והנדסה.