כימיה וטכנולוגיה של מזון

קיצור: DPAP_CHTP

יחידת הקורס: דוקטורט

סגל: הפקולטה לכימיה

שנת לימודים: 2020/2021

תואר שניתן: Ph.D.

הסמכה המוענקת: Ph.D. בתחום "כימיה וטכנולוגיה של מצרכי מזון"

רמת ההסמכה: דוקטורט (מחזור 3)

דרישות כניסה ספציפיות:

תואר שני בהנדסה כימית, כימיה של מזון או התמחויות כימיות אחרות שהוכנסו בפקולטות באוניברסיטאות, בפראג ICT או באוניברסיטאות חקלאיות.

תוצאות למידה מרכזיות:

Ph.D. המחקר והמחקר הקשורים במחקר מתמקדים ברכישה ופיתוח של ידע תיאורטי ומיומנויות ניסיוניות בתחומי כימיה של מזון ותהליכים הנדסיים של ייצור מזון, כימיה אנליטית ופיסיקלית יישומית, מיקרוביולוגיה, ביוכימיה וביוטכנולוגיה מולקולארית. המחקר תוכנן בקו אחד עם התפתחות טכנולוגיות המזון והמזון, והתמחויות בסיסיות ויישומיות אחרות.

עיקר תשומת הלב מתמקדת בייצור, עיבוד, אחסון, בקרת איכות ובטיחות מזון. בשל ההתפתחות המהירה של טכניקות ביולוגיה מולקולארית, תשומת לב מספקת משולם על השימוש של משמעת זו בפיתוח של טכנולוגיות מזון חדשות. הידע המדעי מתמקד באיכות מזון ובטיחות, ייצור מזונות פונקציונליים ופיתוח שיטות אבחון מולקולריות ביולוגיות מודרניות.

ניסיון עבודה:

ניסיון בעבודה אינו חלק מתוכנית הלימודים הסטנדרטית.

בחינת מצב סופי:

בחינת הדוקטורט הממלכתית מוכיחה ידע תיאורטי עמוק בתחום עבודת הדוקטורט ותחום הלימוד, כולל יסודות מתודולוגיים של עבודה מדעית. תוכנו מבוסס בעיקר על נושא תכנית הדוקטורט ותכנית הלימודים האישית של הדוקטורנט.
החלק של בחינת הדוקטורט מורכב מהדיון על הקשר עם נושא הדוקטורט שהוצג על ידי הדוקטורנט. . דיון זה כולל במיוחד הערכה ביקורתית של הממצאים בתחום נושא הדיסרטציה, מטרות צפויות של עבודת הדוקטורט ומאפייני שיטות המחקר שנבחרו.

מסלול לימוד:

במסגרת לימודי הדוקטורט, התלמיד בהתאם לתוכנית הבחינות, משתתף בהרצאות, קורסים, ימי עיון, משתתף במתמחים בארץ ובחו"ל, בפעילות חינוכית של מחלקת ההדרכה ועובד על עבודת הדוקטורט שלו. במהלך הלימודים, על הדוקטורנט להשתתף בוועידה מדעית שאורגנה על ידי FCH BUT, שם הוא יציג מצגת באנגלית. מספר פעמים בשנה משתתף התלמיד בסדנאות שאורגנו על ידי מועצת המומחים של תכנית הדוקטורט הרלוונטית, לפחות בסימפוזיון מדעי בינלאומי אחד בצ'כיה. בחו"ל והוא נדרש לפרסם לפחות מאמר אחד בכתב עת בינלאומי עם IF. הסטודנט הוא בוגר לימודי הדוקטורט בהתמחות הרלוונטית על ידי העברת בהצלחה את בחינת הדוקטורט של המדינה ועל ידי הגנה על עבודת הדוקטורט. הוא / היא מרוויח את התואר "דוקטור", מקוצר "Ph.D."

פרופילים תעסוקתיים של בוגרי דוגמאות:

בוגרי תוכנית הדוקטורט יקבלו ידע תיאורטי וניסיון מעשי וניסיון מעשי הנחוצים לפתרונות יצירתיים עצמאיים לבעיות באזור רחב ומורכב של כימיה של מזון.

התוכנית מכוונת הן על בסיס כימי של מזון וביוטכנולוגיה ייצור לגבי אבטחה ופיתוח של טכנולוגיות מתקדמות, איכות ובטיחות שליטה על מזון מיוצר.

הבוגרים מוצאים עבודה במחקרים אוניברסיטאיים ולא אוניברסיטאיים, R

פרופיל הבוגר מציע גם תעסוקה במוסדות בקרה ממשלתיים וארגונים עסקיים. פרופיל הבוגר נועד להיות דומה עם מחקרים דומים באוניברסיטאות בארץ ובחו"ל ועם הדרישות של אזור המחקר האירופי.

דרישות סיום הלימודים: בחינה סופית של המדינה, עבודת דוקטורט

מצב הלימוד: במשרה מלאה, בשילוב

מנהל התכנית: פרופ. RNDR. איוונה מארובה, CSc.

שפת ההוראה של התוכנית:
  • אנגלית

ראה עוד 13 תוכניות שמוצעות על ידי Brno University of Technology »

עדכון אחרון: נובמבר 3, 2019
קורס זה הוא מבוסס קמפוס
Start Date
ספט 2020
Duration
4 שנים
תכנית חלקית
תכנית מלאה
Price
2,000 EUR
לשנה אקדמית
Deadline
אפר 30, 2020
לפי מיקום
לפי תאריך
Start Date
ספט 2020
End Date
June 2024
מועד אחרון להגשת בקשה
אפר 30, 2020

ספט 2020

Location
מועד אחרון להגשת בקשה
אפר 30, 2020
End Date
June 2024